Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Word publisher van de niet-Vlambeer-Vlambeer-game Luftrauser voor 4.000 euro!
1

[Nieuws] Word publisher van de niet-Vlambeer-Vlambeer-game Luftrauser voor 4.000 euro!

by Matthijs Dierckx20 mei, 2011

De jongens (over een paar jaar noemen we ze mannen, beloofd) van Vlambeer* (je weet wel, van Super Crate Box) hebben een nieuw spelletje gemaakt. Een leuke spelletje. Een retro-arcade-vliegspelletje-met-een-twist. De kekke kleuren, de meesterlijke muziek en het vlijtige vliegtuigje bezorgden Luftrauser al de nodige publiciteit.

Het goede nieuws: ze willen ervan af. Yep. Voor 4.000 euro mag iemand doen met de game wat ie wil. Wordt ie volledig eigenaar van de game. Spil? Zylom? PlayFish? Iemand? Geïnteresseerden kunnen zich wenden tot Rami Ismail (rami@vlambeer.com).

*Uit een soort typisch Vlambeeriaanse recalcitrantie hebben de makers — Vlambeer plus hun partner-in-art en muzikant — besloten dat dit geen Vlambeer-game is. Waarschijnlijk alleen om journalisten te pesten. Wat dus lukt. Blaagjes!

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.