Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Killzone Liberation is onderdeel van het Sony-sorry-pakket
2

[Nieuws] Killzone Liberation is onderdeel van het Sony-sorry-pakket

by Eric Bartelson17 mei, 2011

Langzaam maar zeker komt het veel geplaagde en ronduit gehackte netwerk van PlayStation (en Sony Online Entertainment) weer online. Om de morrende meute enigszins tevreden te stellen heeft Sony bekend gemaakt dat er vier games gratis gedownload mogen worden als de store weer online is. Die vier games worden netjes opgedeeld in twee PS3 en twee PSP games, als je tenminste al een PSP account had voor 21 april. In het lijstje PSP games staat ook het in Amsterdam gemaakte Killzone Liberation, die vóór deze actie al meer dan een miljoen keer verkocht was. Eens kijken hoeveel exemplaren daarbij komen de komende weken. Killzone Liberation van Guerrilla Games vertelt de gebeurtenissen tussen Killzone 1 en 2. Check hier de hele lijst van gratis games in het Sony-sorry-pakket.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.