Nieuws
Now Reading
[Event] Games van Indigo: Kids vs Goblins en A Tale by Alex
0

[Event] Games van Indigo: Kids vs Goblins en A Tale by Alex

by Eric Bartelson12 mei, 2011

Indigo, de grootschalige verzameling en presentatie van nieuwe Nederlandse indie games vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 mei in de Dutch Game Garden in Utrecht. Toegang is gratis. In de komende weken introduceren wij de zesentwintig nieuwe games. Vandaag (nummer 25 en 26):

Kids vs Goblins van Stolen Couch Games (HKU)

Goblin Squad is het nieuwe project van Stolen Couch Games, een groep enthousiaste HKU-studenten. Dit is een actiegame met RPG-elementen waar je als speler een groep van drie helden bestuurt die het opneemt tegen een leger stinkende goblins.

A Tale by Alex van Digital Dreams

Voor Alex, een 9-jarige jongen met een rijke fantasie, is de huiskamer een gevaarlijk oord vol avontuur. De afstand tussen de bank en de tafel is een ravijn vol lava, de keuken een gebergte met steile kliffen. Ontwijk de obstakels en wordt de held van je eigen huis!

 

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.