Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Gatling Gears van Vanguard Games op XBLA
1

[Uit Nu!] Gatling Gears van Vanguard Games op XBLA

by Eric Bartelson11 mei, 2011

Vandaag is G-Day. Gatling Gears van Vanguard Games is uit op XBLA. De explosieve twin stick shooter is de tweede game in het Mistbound universum waar eerder Greed Corp zich ook al afspeelde. In het spel bestuur je zogenaamde Walkers die door het  gedetailleerde landschap stappen en vijanden met veel vuurwerk afstoppen. Gatling Gears heeft zijn eerste rapportcijfer inmiddels binnen: een knappe 8.5 en Editors’ Choice award op IGN.com. De game is nu te koop voor 1200 Microsoft punten.

Het team van Vanguard Games viert de release vandaag met… kroketten. “Dat is een traditie hier op kantoor. Maar maak je geen zorgen, morgen gaan we echt een feestje bouwen met zijn allen”, zegt Marketing Manager Marco van Haren.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.