Nieuws
Now Reading
[Event] De games van Indigo: Darkflame en Wip ‘n’ Kip
0

[Event] De games van Indigo: Darkflame en Wip ‘n’ Kip

by Eric Bartelson11 mei, 2011

Indigo, de grootschalige verzameling en presentatie van nieuwe Nederlandse indie games vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 mei in de Dutch Game Garden in Utrecht. Toegang is gratis. In de komende weken introduceren wij de zesentwintig nieuwe games. Vandaag (nummer 23 en 24):

Darkflame: Rise of Keanu van Studenten Hogeschool Arnhem/Nijmegen (HAN)

Keanu is een jonge vampier die weigert bloed te drinken. Hierdoor blijft hij een slapjanus en is hij het lachertje van zijn vampierfamilie. Wanneer hij ontdekt dat het laten schrikken van mensen hem op vreedzame wijze sterker maakt, is een nieuw avontuur geboren.

Wip ‘n’ Kip van Fourcelabs

Fourcelabs bouwde deze kippenracegame plus unieke wipkippencontrollers voor Stekker Fest, maar het zou zonde zijn als het hyperhysterische spel daarna nooit meer gespeeld wordt. Gelukkig voor Indigo (en de mensheid) kunnen we nu weer los in de strijd tussen het gemechaniseerde pluimvee.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.