Nieuws
Now Reading
[Event] De games van Indigo: Room Racers, BewBees en Inspector Zoom
0

[Event] De games van Indigo: Room Racers, BewBees en Inspector Zoom

by Eric Bartelson9 mei, 2011

Indigo, de grootschalige verzameling en presentatie van nieuwe Nederlandse indie games vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 mei in de Dutch Game Garden in Utrecht. Toegang is gratis. In de komende weken introduceren wij de zesentwintig nieuwe games. Vandaag (nummer 19, 20 & 21):

Room Racers van Lieven van Velthoven

Gebruik alles wat je maar kan vinden om in het echt een speelgoed-circuit te bouwen en race erover met virtuele autootjes. De echte voorwerpen op de grond werken als obstakels voor de geprojecteerde auto’s. Creëer haarspeldbochten, kruisingen, tweerichtingswegen, splitsingen, wat dan ook.

BewBees van GewGawGames

De Global Game Jam 2011 leverde deze pikante physics-based puzzel game op voor iOS en Android. Bewbees zijn typische figuurtjes die van boven naar beneden vallen en de nodige hulp behoeven om de plek van bestemming te bereiken. Organisch en psychedelisch.

Inspector Zoom van Counter creatives / Lightmaker

Counter Creatives maakte in samenwerking met Microsoft Development en Lightmaker deze multiplayer zoek-game speciaal voor Microsoft Surface. Vier spelers zoeken tegelijk naar een vingerafdruk in de foto’s, degene die hem als eerste vindt is de winnaar.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.