Nieuws
Now Reading
[Event] De games van Indigo: Hooked en Mindout
0

[Event] De games van Indigo: Hooked en Mindout

by Eric Bartelson6 mei, 2011

Indigo, de grootschalige verzameling en presentatie van nieuwe Nederlandse indie games vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 mei in de Dutch Game Garden in Utrecht. Toegang is gratis. In de komende weken introduceren wij de zesentwintig nieuwe games. Vandaag (nummer 17 & 18):

Hooked van Kent Kuné

Hooked is een game over kitesurfen, de extreme watersport waarbij de surfer zich over het water laat trekken door een grote vlieger en sprongen tot 50 meter hoog maakt! Op INDIGO tonen we een ver gevorderd prototype.

Mindout van Dreams of Danu

Een Breakout-achtige game die je speelt met behulp van een brain-computer interface. De Neurosky Mindwave meet jouw hersengolven én je concentratie. Hoe beter je je concentreert, hoe groter de impact die je balletje heeft wanneer die de blokken raakt.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.