Nieuws
Now Reading
[Event] Games van Indigo: Cohesion en Icecube Adventure
0

[Event] Games van Indigo: Cohesion en Icecube Adventure

by Eric Bartelson4 mei, 2011

Indigo, de grootschalige verzameling en presentatie van nieuwe Nederlandse indie games vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 mei in de Dutch Game Garden in Utrecht. Toegang is gratis. In de komende weken introduceren wij de zesentwintig nieuwe games. Vandaag (nummer 12 en 13):

Cohesion van Some Gamestudio

Cohesion maakt grote onderwerpen bespeelbaar en ze komen niet veel groter dan de acht milleniumdoelen van de Verenigde Naties. Werk samen met vrienden om de wereld te verbeteren en te ontdoen van onder andere hongersnood en milieuvervuiling. Kanshebber voor de Microsoft Imagine Cup 2011.

Icecube Adventures van Little White Elephant gamesoftware

Een platformer die je met slechts één vinger bestuurt, kan dat? Wel als de hoofdrolspeler een klomp ijs is die door zijn eigen gladheid door de levels heen glijdt. IceCube Adventures is een platformgame voor iPhone, iPod touch en iPad.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.