Nieuws
Now Reading
[Event] De games van Indigo: Sagramore en Dinner Date
0

[Event] De games van Indigo: Sagramore en Dinner Date

by Eric Bartelson3 mei, 2011

Indigo, de grootschalige verzameling en presentatie van nieuwe Nederlandse indie games vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 mei in de Dutch Game Garden in Utrecht. Toegang is gratis. In de komende weken introduceren wij de zesentwintig nieuwe games. Vandaag (nummer 10 en 11):

Sagramore van Excalisoft

Sagramore is een 2D realtime (M)MORPG die je rechtstreeks in je webbrowser speelt. Beleef talloze quests alleen of samen met je clan. Het grafische jasje doet denken aan klassieke adventures/RPG’s die je vroeger op de Super NES speelde.

Dinner Date van Stout Games

Waar blijft ze nou? Die dame met wie Julian Luxemburg een afspraakje heeft. Zou ze komen of laat ze hem zitten? In Dinner Date kruip je als speler in het onderbewuste van deze onzekere jongeman. De game was dit jaar genomineerd voor een IGF Award. Koop ‘m hier.

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.