Nieuws
Now Reading
[Event] Games van Indigo: Dungeon Crawler en Laserbrain
0

[Event] Games van Indigo: Dungeon Crawler en Laserbrain

by Eric Bartelson2 mei, 2011

Indigo, de grootschalige verzameling en presentatie van nieuwe Nederlandse indie games vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 mei in de Dutch Game Garden in Utrecht. Toegang is gratis. In de komende weken introduceren wij de dertig nieuwe games. Vandaag (nummer 8 en 9):

Dungeon Crawler – Studenten van NHTV

Emancipatiestrijd in een fantasy-setting. In de wereld van Dungeon Crawler is toverkunst voorbehouden aan mannen. Als speler kruip je in de huid van een vrouw die naar een donkere kerker is verbannen omdat ze magie heeft gebruikt. Tijd voor wat girl-power!

Laserbrain – Paradoxys

Je doel: de kunstmatige intelligentie in het midden van een cirkelvormige constructie vernietigen. Je obstakels: verdedigingslinies van lasermuren met verschillende kleuren. Je middelen: turrets waarmee je door de barrières heen moet breken. Laserbrain is een puzzel- én shootergame die je behendigheid test.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.