Nieuws
Now Reading
[Event] De games van Indigo: Darwin’s Disco van Garbage Game Development
0

[Event] De games van Indigo: Darwin’s Disco van Garbage Game Development

by Eric Bartelson29 april, 2011

Indigo, de grootschalige verzameling en presentatie van nieuwe Nederlandse indie games vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 mei in de Dutch Game Garden in Utrecht. Toegang is gratis. In de komende weken introduceren wij de dertig nieuwe games. Vandaag (nummer 7):

Darwin’s Disco

Ontwikkeld in 48 uur voor de Global Game Jam door een team van NHTV Breda onder de charmante naam Garbage Game Development. Darwin’s Disco is een multiplayer ren-zolang-als-je-kan actiegame waar tot vier spelers tegelijk de laatste dinosaurus op aarde besturen. Het beest probeert de rap naderende lava te ontwijken door te rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Elke speler bestuurt een ander onderdeel van de dino, maar tijdens de game wisselen de taken zomaar.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.