Nieuws
Now Reading
[Event] De games van Indigo: Color Pickle van Flavour
0

[Event] De games van Indigo: Color Pickle van Flavour

by Eric Bartelson28 april, 2011

Indigo, de grootschalige verzameling en presentatie van nieuwe Nederlandse indie games vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 mei in de Dutch Game Garden in Utrecht. Toegang is gratis. In de komende weken introduceren wij de dertig nieuwe games. Vandaag (nummer 6):

Color Pickle

Deze game van Flavour is bedrieglijk simpel. Houdt de linkermuisknop ingedrukt en zie hoe een cirkel steeds groter wordt. Houd dat zo lang mogelijk vol terwijl je aangevallen wordt door agressieve driehoekjes. Pak af en toe een power up en voila! Vanwaar die color in Color Pickle? Het scherm en de figuren veranderen constant van kleur in een soort van lsd trip. Vanwaar de pickle in Color Pickle? Hmmm… goede vraag. Speel de game alvast op Facebook.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.