Nieuws
Now Reading
[Event] De games van Indigo: General Conflict van JARRR
0

[Event] De games van Indigo: General Conflict van JARRR

by Eric Bartelson27 april, 2011

Indigo, de grootschalige verzameling en presentatie van nieuwe Nederlandse indie games vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 mei in de Dutch Game Garden in Utrecht. Toegang is gratis. In de komende weken introduceren wij de dertig nieuwe games. Vandaag (nummer 5):

General Conflict

Een groep van acht vierdejaars HKU studenten ontwikkelde General Conflict in opdracht van Vanguard Games.  Het spel is een multiplayer arcade actiegame voor XBLA waarin maximaal vier spelers het tegen elkaar opnemen. General Conflict doet nog het meest denken aan Bomberman, maar dan met een eigen twist. Spelers hoppen van eiland naar eiland en proberen ondertussen de tegenstanders in het water te gooien met hun bommen.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.