Nieuws
Now Reading
[Event] De games van Indigo: The Jelly Reef van Pigeonhead Studios
0

[Event] De games van Indigo: The Jelly Reef van Pigeonhead Studios

by Eric Bartelson26 april, 2011

Indigo, de grootschalige verzameling en presentatie van nieuwe Nederlandse indie games vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 mei in de Dutch Game Garden in Utrecht. Toegang is gratis. In de komende weken introduceren wij de dertig nieuwe games. Vandaag (nummer 4):

The Jelly Reef

In de speciaal voor de Microsoft Surface gemaakte game The Jelly Reef moeten meerdere spelers samenwerken om gekleurde kwallen door een onderwaterwereld te leiden. Bepaal met vegende gebaren de waterstroming en pas op voor de stekelige zee-egels. Pigeonhead Studios bestaat uit ex-HKU en ex-UU studenten die in samenwerking met Headcandy deze game hebben gebouwd. Check hieronder de game en kijk na de klik hoe het team zich voorstelt.

The Jelly Reef from Adriaan de Jongh on Vimeo.

Team Pigeonhead Studios from Adriaan de Jongh on Vimeo.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.