Nieuws
Now Reading
[Event] De games van Indigo: Shattered Origins van Elder Games
0

[Event] De games van Indigo: Shattered Origins van Elder Games

by Eric Bartelson22 april, 2011

Indigo, de grootschalige verzameling en presentatie van nieuwe Nederlandse indie games vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 mei in de Dutch Game Garden in Utrecht. Toegang is gratis. Dertig nieuwe projecten worden aan het publiek getoond en in de komende weken introduceren wij de deelnemers. Vandaag (nummer 3):

Shattered Origins

De Nederlandse Käy Vriend en een Hongaarse vriend hebben onder de naam Elder Games twee jaar gewerkt aan Shattered Origins: Guardians of Unity, een mix van RTS en arcade spaceshooter. In de game hebben twee facties het aan de stok en is het aan de speler om de boel op te lossen. De game is al uitgebracht door de Hongaarse uitgever Rawengroup en hier te koop.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.