Nieuws
Now Reading
[iPad] Dubbelnummer 22 & 23 nú live
0

[iPad] Dubbelnummer 22 & 23 nú live

by Matthijs Dierckx21 april, 2011

Het heeft even geduurd, maar voor het komende Paas-weekend wellicht lekker om te lezen: de iPad-editie van Control 22 en 23.

Samen met Elements Interactive hebben we een stel wijzigingen doorgevoerd die we in een filmpje in de editie (proberen) uit te leggen. Let op: om dit issue te kunnen bekijken moet de laatste versie van de App zijn geïnstalleerd (voor wie hem al had, gewoon even updaten via de gebruikelijke weg, wie hem nog niet had: foei! en hier klikken om te downloaden). Vrolijk Pasen en veel leesplezier!

De papieren versie van Control 24 valt een dezer dagen door de brievenbus. En ditmaal komt de iPad-editie daarvan er snel achteraan!

 

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.