Nieuws
Now Reading
[Video] Uitgesproken VARA over (mogelijke) afschaffing WWIK met Ronimo Games
3

[Video] Uitgesproken VARA over (mogelijke) afschaffing WWIK met Ronimo Games

by Matthijs Dierckx20 april, 2011

Maandagavond besteedde de actualiteitenrubriek Uitgesproken VARA aandacht aan het mogelijk verdwijnen van de WWIK. Fabian Akker van gamesstudio Ronimo Games legt uit wat de uitkering voor startende kunstenaars voor zijn studio heeft betekend. Item begint op 13:30. (En let vooral goed op bij het stukje “…won vele nationale en internationale prijzen”.)

Get Microsoft SilverlightBekijk de video in andere formaten.

 

 

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.