Nieuws
Now Reading
[Filmpje!] De abstracte schoonheid van Proun in slomo
0

[Filmpje!] De abstracte schoonheid van Proun in slomo

by Eric Bartelson20 april, 2011

Joost van Dongen, lead programmer en mede-baas van Ronimo Games en in zijn vrije tijd in zijn eentje het voltallige ontwikkelteam van indieproject Proun, heeft net een nieuwe trailer geproduceerd voor het abstracte racespel. Check het filmpje hieronder voor het resultaat.

Zes jaar is Van Dongen inmiddels bezig met de game maar het einde is in zicht. ‘Coming to PC in spring 2011’ staat aan het einde van het filmpje. Hoe lang is het nog lente?

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.