Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Raveleijn van Little Chicken na moeizame start nu speelbaar
2

[Uit Nu!] Raveleijn van Little Chicken na moeizame start nu speelbaar

by Eric Bartelson19 april, 2011

Eigenlijk moest de game afgelopen zaterdag in premiere gaan, maar door hostingproblemen lukte het spelers in eerste instantie niet een account aan te maken. Na het weekend kwam de game Raveleijn van Little Chicken voor opdrachtgever de Efteling dan alsnog online.

“Jammer”, zegt Little Chicken baas Michiel Sala over de valse start van Raveleijn. “Maar dat neemt niet weg dat we onwijs trots zijn op de game. Het is het grootste project dat Little Chicken ooit heeft gedaan.” Raveleijn is een online single player RPG in de trant van de oude Diablo games en volledig uitgevoerd in Flash. De game is een onderdeel van een groots opgezette nieuwe franchise van de Efteling. Het is ontwikkeld in samenwerking met kinderboekenschrijver Paul van Loon en omvat naast de game, parkshows, boeken en een tv serie. Eerder al werd de attractie in de Efteling geopend door 230 burgemeesters.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.