Nieuws
Now Reading
[Uit Bijna!] Codeglue maakt eerste Weinstein-game: Scre4m
0

[Uit Bijna!] Codeglue maakt eerste Weinstein-game: Scre4m

by Matthijs Dierckx12 april, 2011

Het Rotterdamse Codeglue heeft een aardige primeur: de eerste game van de Weinstein-broertjes, het producentenduo achter de Lord of the Rings-trilogie. Voor de huidige onderneming van de broers, The Weinstein Company, maakte de Nederlandse studio een iOS-game voor het vierde deel in de populaire horror-serie Scream. Zodra de game beschikbaar is in de App Store, geven we een gil. De film gaat vrijdag in première. (Hollywood en Nederlandse studio’s, dat wordt nog een trend…)

UPDATE: Aaaaaargh! Hier dus.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.