Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Nederlandse Angry Birds-port “meest gedownloade game op PlayStation Network”
0

[Nieuws] Nederlandse Angry Birds-port “meest gedownloade game op PlayStation Network”

by Matthijs Dierckx12 april, 2011

Volgens analist Colin Sebastian is de PS3/PSP-port van mobile-klassieker Angry Birds de meeste gedownloade titel op het PlayStation Network (in welk tijdsbestek hij bedoelt, is niet duidelijk). Een mooie opsteker dus voor Abstraction Games dat de game omzette naar Sony’s platformen.

[Via]

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.