Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Flavour wint gouden SpinAward voor Noisia Infection
0

[Nieuws] Flavour wint gouden SpinAward voor Noisia Infection

by Eric Bartelson8 april, 2011

De Amsterdamse gamestudio Flavour heeft gisteravond een gouden SpinAward gewonnen voor hun online promotiegame Noisia Infection, gemaakt in opdracht van de Groningse drum ’n bass producers Noisia. Het juryrapport: ‘Flavour laat zien dat er nog kansen zijn om bijzondere spelvormen te creëren waarin product en interactiviteit worden geïntegreerd.’ UPDATE: Officiële reactie van Flavour’s commercial director Emily Jacometti: “w000000000t!! Superblij en supertrots! En nu tijd voor champagne!”

De campagne voor Noisia Infection bestaat uit meer dan alleen een game. Flavour legt het uit.

In dezelfde categorie -Best Gaming Concept- kregen nog twee andere projecten een zilveren SpinAward. Hema Bonkies Online van Guilty People/CCCP in opdracht van Hema en Silver Line Society van Indie in opdracht van Microsoft. In de categorie Best Interactive Video kregen IJsfontein en Submarine een zilveren award voor respectievelijk Can You Fix It en Collapsus.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.