Nieuws
Now Reading
[Control] Begin volgende week nieuwe iPad-editie
0

[Control] Begin volgende week nieuwe iPad-editie

by Matthijs Dierckx8 april, 2011

Het heeft even geduurd, maar begin volgende week verschijnt de nieuwe iPad-editie van Control. Het betreft het dubbel-nummer 22&23. Vlak daarna verschijnt ook de eerste internationale iPad-versie en niet lang dáárna alweer de iPad-editie van 24. En tussendoor ligt de papieren versie van datzelfde nummer bij u thuis of op kantoor.

Om de nieuwe edities te kunnen lezen, is de update van de app nodig. Die haal je op de gebruikelijke wijze binnen. Wel een iPad, maar nog geen Control-app? Ga je schamen. En dan naar de App Store. Oh ja, alles is (vooralsnog) gratis! De techniek achter de app is ontwikkeld door Elements Interactive.

En als toetje: coverartist Martijn ‘Supersilo’ van Dam heeft wallpapers gemaakt op basis van de cover (ook formaatje iPhone). Hier klikken.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.