Nieuws
Now Reading
[Event] Expert meeting Serious Gaming op 15 april
0

[Event] Expert meeting Serious Gaming op 15 april

by Matthijs Dierckx7 april, 2011

Op 15 april organiseert Stichting Toekomstbeeld der Techniek (STT) in samenwerking met TU Delft een expert meeting in het kader van de toekomstverkenning serious gaming. Thema: Play or be played – games, their technologies and their consequences.

Voor de sprekerslijst en (kostenloos) inschrijven ga naar www.stt.nl/expertmeetings.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.