Nieuws
Now Reading
[UitNu!] Glimmer van Kjell ’t Hoen
1

[UitNu!] Glimmer van Kjell ’t Hoen

by Matthijs Dierckx6 april, 2011

Oud-HKU’er en mede-oprichter van Ludomo Gamestudio Kjell ’t Hoen werkte een jaar lang aan zijn Glimmer. De puzzel-game verscheen onlangs op de populaire casual portal Big Fish en wist daar door te dringen tot de Top 50. De game is als gratis trial te downloaden, de full version kost (tijdelijk) $6,99.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.