Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Soundtrack van Adam’s Venture 2 nu te koop
0

[Nieuws] Soundtrack van Adam’s Venture 2 nu te koop

by Eric Bartelson6 april, 2011

Vrijdag komt Adam’s Venture Episode 2: Solomon’s Secret van Vertigo Games uit, maar nu al kun je hier een muzikaal voorproefje krijgen. Componist Jonathan van den Wijngaarden biedt de soundtrack van de game op zijn eigen site te koop aan voor minstens 8,99 euro. Meer betalen mag dus ook.

Deel 2 van Adam’s Venture wordt uitgegeven door Iceberg Interactive. Jonathan van den Wijngaarden maakte eerder ook muziek voor het eerste deel van Adam’s Venture en Fairytale Fights. Verder werkt hij mee aan het OneBigAlbum -project van Game Music Initiative en OneBigGame.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.