Nieuws
Now Reading
[Event] Music@Games: vanavond in Pakhuis de Zwijger
0

[Event] Music@Games: vanavond in Pakhuis de Zwijger

by Redactie4 april, 2011

Maandag 4 april, 20:00-22:30
Pakhuis de Zwijger, Amsterdam

Music@ is een nieuw programma van Muziek Centrum Nederland dat de mogelijkheden tussen muziek en andere disciplines onderzoekt.

2010 was voor de culturele sector een roerig jaar. Door het verdwijnen van subsidies, dalende inkomsten en ingrijpende overheidsregelingen lijkt het voor kunstenaars belangrijker dan ooit om op eigen benen te kunnen staan. 

Muziek & games

De tweede Music @-avond draait om het verkennen van de mogelijkheden tussen muziek en games. Waar liggen de kansen voor een samenwerking tussen deze twee disciplines? Wat zijn de huidige ontwikkelingen en toekomstperspectieven? Wat zijn veelvoorkomende struikelblokken en hoe overwin je die? Vragen die beantwoord worden door gamesmuziekproducenten Tom Pearce en Flavour. Verder worden de projecten van Armin van Buuren met Nintendo en Tiësto met Atari besproken én vertellen de jongens van Noisia waarom ze games gebruiken voor hun promotie.

Toegang is gratis. Aanmelden doe je hier (klik op de ‘Ik meld me aan’-knop, bovenaan de pagina).

 

About The Author
Redactie