Nieuws
Now Reading
[Nieuws] De digitale kledingwinkel van Codeglue nu ook open in Japan
0

[Nieuws] De digitale kledingwinkel van Codeglue nu ook open in Japan

by Eric Bartelson31 maart, 2011

Het Rotterdamse Codeglue maakt nu al een tijdje digitale kledingstukken voor de avatars in PlayStation Home. Zo hebben ze speciale kerstkleding geproduceerd, maar ook sexy jurkjes en heel veel andere accessoires. Vanaf vandaag is een gedeelte van de collectie ook in de Japanse versie van Home te koop, wat leidt tot onderstaande geweldige advertentie. UPDATE: kleine correctie, Codeglue heeft nog geen eigen winkel in het Japanse Home. De kleren worden nu verkocht via de Sony winkels.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.