Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Vanavond Gamelab in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam
1

[Nieuws] Vanavond Gamelab in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam

by Eric Bartelson30 maart, 2011

Gamelab #7 | Amsterdam | Wo. 30 maart | 20-22 uur | Toegang gratis, hier aanmelden   Met als hoofdthema “Hoe kan en moet de Nederlandse gamesindustrie zich internationaal onderscheiden?”

De zevende editie van Gamelab heeft weer een stel interessante gasten. Jurrie Hobers, voorzitter van branchevereniging Dutch Games Association en voormalig topman van Codemasters Benelux. Peter Warman, baas van Newzoo, initiatiefnemer van het Nationaal (en inmiddels ook internationaal) gamesonderzoek. Jeroen D. Stout, maker van het door IGF genomineerde Dinner Date en Remco de Rooij, baas van Triangle Studio in Leeuwarden én Dallas.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.