Nieuws
Now Reading
[Nieuws] May the Force be with you: LucasArts op Festival of Games
0

[Nieuws] May the Force be with you: LucasArts op Festival of Games

by Eric Bartelson30 maart, 2011

Het Festival of games, dit jaar op 28 en 29 april in de Jaarbeurs in Utrecht, heeft met Mary Bihr een interessante spreker binnengehaald. Bihr is vice president Global Publishing van de gamesafdeling van LucasArts. In de meer dan twintig jaar bij het bedrijf heeft ze onder andere geholpen met de marketing van de vele Star Wars-games, van X-Wing tot de recente Force Unleashed, de Indiana Jones franchise en de Monkey Island games. Bihr vertelt over haar ervaringen bij een van de bekendste publishers ter wereld.

 

Verder is Ed Barton als spreker aangekondigd. Barton is senior analist van IHS Screen Digest. Hij is onderdeel van een team dat met modellen en prognoses de belangrijkste ontwikkelingen voor de gamesindustrie probeert te voorspellen. Daarvoor maakt hij gebruik van de analyses van de consumentenbestedingen op hardware gebied, retail games, digitale distributie en de evolutie van de traditionele games uitgevers.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.