Nieuws
Now Reading
[Live] Livestream van Unheard Film Festival of audio & muziek in games
0

[Live] Livestream van Unheard Film Festival of audio & muziek in games

by Redactie26 maart, 2011

Vanaf 16:00 vanmiddag (zaterdag) is hier de livestream te volgen van High Scores, het onderdeel van het Unheard Film Festival over games. Uiteraard kun je het ook i.r.l. bijwonen in De Balie in Amsterdam.

Het Unheard Film Festival — dat muziek en audio centraal zet — kent dit jaar een onderdeel over games. Onder de titel High Scores komen drie sprekers aan bod over adaptieve muziek, compositie en de praktijk. 

De eerste ronde is voor Sander Huiberts en Richard van Tol, oprichters van onder meerCreative Heroes, onderzoekers naar games & audio (lees hun verhaal op Gamasutra) en docenten aan de HKU (oh ja, én bedenkers van het vreselijk irritante Earwurm.com). Zij spreken over adaptieve muziek in games.

In deel twee spreekt audiovisueel kunstenaar Martijn van Boven. Het commissielid van hetGamefonds [site ligt plat] gaat in op compositie en dan met name op de verhouding tussen het ‘klassieke’ componeren en het werk voor games.

Na de pauze is het de beurt aan Anton Woldhek, Sound Designer bij Guerrilla Games. Hij gaat in op de praktijk, uiteraard die van Killzone 2 & 3.

De middag wordt gepresenteerd door Control-uitgever en mede-oprichter Matthijs Dierckx.

Kaarten kosten 5 euro en zijn te koop aan de kassa of hier te bestellen.

 

About The Author
Redactie