Nieuws
Now Reading
[Muziek] Soundtrack van Adam’s Venture deel 1 nu te koop (voor elk aannemelijk bod boven de vier euro)
0

[Muziek] Soundtrack van Adam’s Venture deel 1 nu te koop (voor elk aannemelijk bod boven de vier euro)

by Eric Bartelson23 maart, 2011

In de aanloop naar de release van Adam’s Venture 2: Solomon’s Secret heeft componist Jonathan van den Wijngaarden de hele soundtrack van deel 1 hier te koop aangeboden. Opmerkelijk is dat je als koper zelf mag bepalen wat je voor de nummers (plus twee bonustracks) betaalt. De minimale inleg is vier euro. Volgende maand verschijnt ook de soundtrack van deel 2. Van den Wijngaarden is componist en audio designer. Hij won vorig jaar een Dutch Game Award in de categorie Best Audio Design voor Fairytale Fights.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.