Nieuws
Now Reading
[Stemmen] Bepaal mede wie de e-learning Award wint
1

[Stemmen] Bepaal mede wie de e-learning Award wint

by Eric Bartelson22 maart, 2011

De Nederlandse website e-learning.nl geeft dit jaar voor de tweede keer de e-learning Award aan bedrijven die zich op dit gebied hebben onderscheiden. Door een vakjury zijn in de twee categorieën ‘Best Practice‘ en ‘Innovatie‘ projecten genomineerd. Het publiek kan ook stemmen op de genomineerden voor een publieksprijs. Tussen de genomineerden zien we een bekende: Enercities van Paladin Studios. Op 5 april worden de prijzen uitgereikt tijdens het Nationale E-Learning Congres in Eindhoven.

E-learning wordt op de website omschreven als: ‘de verzamelnaam voor het vormgeven van leersituaties (formeel en informeel) met behulp van informatie- en communicatietechnologie (in het bijzonder internettechnologie).’ Het is dus breder dan serious en applied gaming, maar heeft daar veel raakvlakken mee.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.