Nieuws
Now Reading
[Inschrijven] Derde DGA dag op 1 april in Rotterdam
92

[Inschrijven] Derde DGA dag op 1 april in Rotterdam

by Eric Bartelson22 maart, 2011

Op 1 april aanstaande organiseert de Dutch Games Association voor de derde maal een DGA dag. Op deze dag komen leden en niet-leden bij elkaar om te praten over ontwikkelingen in de Nederlandse gamesindustrie. Het thema dit jaar is groei. Aan dat thema wordt op verschillende manieren invulling gegeven door workshops, lezingen en discussies. Het programma is nog ontwikkeling dus mocht je ideeën hebben voor invulling ervan, stuur hier dan even een mailtje naar toe. De dag wordt gehouden in Rotterdam, bij de Hogeschool aldaar, locatie Museumpark. Toegang is gratis voor iedereen, registratie vooraf verplicht.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.