Nieuws
Now Reading
[Filmpje] Youda Survivor 2 van YoudaGames
1

[Filmpje] Youda Survivor 2 van YoudaGames

by Eric Bartelson22 maart, 2011

Het duurde bij ons even, maar inmiddels weten we de betekenis van de naam YoudaGames. Het bedrijf maakt namelijk games waarin de speler de rol aanneemt van iets of iemand. You are the… Farmer. Youda Farmer. Aha! Youda Governor of poker. Youda Sushi Chef. Youda Editor in Chief of Control Magazine. En nu dus Youda Survivor 2. Opnieuw spoel je aan op een niet zo onbewoond eiland en moet je met good old time management klikkerij de ware Robison Crusoe worden. En hier is de kersverse video om je lekker te maken.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.