Nieuws
Now Reading
[iPad] Korte update: nieuwe iPad-edities op komst
0

[iPad] Korte update: nieuwe iPad-edities op komst

by Matthijs Dierckx21 maart, 2011

Het heeft even geduurd, maar de nieuwe iPad-editie van Control is op komst. We wilden het een en ander verbeteren, voordat we de nieuwe editie zouden lanceren. Dat is nu zo goed als afgerond en we wachten dus op Apple dat de nieuwe versie moet goedkeuren. Zodra dat gebeurd is, verschijnt het dubbel-issue 22/23, vlak daarna de eerste Internationale Ipad-editie en iets later issue 24.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.