Nieuws
Now Reading
[Video] Nu wel aantrekkelijke trailer Iron Grip: Marauders
0

[Video] Nu wel aantrekkelijke trailer Iron Grip: Marauders

by Matthijs Dierckx18 maart, 2011

Isotx probeerde enige tijd geleden met een erg slechte trailer aandacht te krijgen voor Iron Grip: Marauders. Uitproberen leverde op dat het spel eigenlijk best-wel-veel-leuker was dan de trailer liet zien. Enfin, de Utrechtse studio heeft nu een veel beter filmpje in elkaar gedraaid. Bekijk hem zelf:

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.