Nieuws
Now Reading
[Nieuws] ‘PlayStation Phone’ morgen voor het eerst in Nederland
0

[Nieuws] ‘PlayStation Phone’ morgen voor het eerst in Nederland

by Matthijs Dierckx18 maart, 2011

Sony Ericsson lanceert binnenkort de Xperia Play, beter bekend als de PlayStation-phone. Waar de meeste Android-broertjes een uitklapbaar toetsenbordje hebben, biedt de Xperia Play een soort gamepad. Sony Ericsson zet het apparaat in de markt als een echt gamesdevice. Developers die overwegen spellen voor de Xperia te maken, doen er verstandig aan morgen even bij Gamekings Live langs te gaan (Almere). Daar is de telefoon voor het eerst in Nederland te bezichtigen en te bevoelen.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.