Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Mob Fest: drie avonden sprekers over mobile gaming
0

[Nieuws] Mob Fest: drie avonden sprekers over mobile gaming

by Matthijs Dierckx18 maart, 2011

In het kader van Mediamatic’s games-programma Arcade is het volgende week de beurt aan mobile games. ‘Mob Fest’ presenteert drie avonden achter elkaar sprekers in diverse formats. Komende woensdag spreken ondermeer Kars Alfrink en Richard Birkin onder het kopje Thinking Mobile, donderdag is het de beurt aan Karel Millenaar en Louise Down onder de titel Doing Mobile en vrijdag komen 15 sprekers aan bod tijdens Ignite, het supersnelle 5-minuten-per-spreker-concept.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.