Nieuws
Now Reading
[Nieuws] GameHouse: nieuwe Delicious game in de maak
0

[Nieuws] GameHouse: nieuwe Delicious game in de maak

by Eric Bartelson17 maart, 2011

Van de populaire gameserie Delicious van het Eindhovense GameHouse (jeweetwel, van Real Games en Zylom) is nog niet zo lang geleden een nieuw deel verschenen, te weten Emily’s Childhood Memories. De studio is meteen verder gegaan met de volgende game in de serie, nummer 7 alweer. Een paar dagen geleden werd het eerste beeld van die nog onbenoemde game vrijgegeven op de studioblog. Studiobaas Ard Bonewald merkt aan de vele reacties dat de fans Delicious nog lang niet zat zijn: “We hebben een hechte community en we krijgen veel mailtjes van gamers die echt geraakt waren door de laatste game. Dat soort verhalen doen het team goed natuurlijk.”

Sneak peak van de Delicious 7. Na de klik het hele plaatje.

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.