Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Adam’s Venture van Vertigo Games is klaar
0

[Nieuws] Adam’s Venture van Vertigo Games is klaar

by Eric Bartelson17 maart, 2011

Vertigo Games uit Rotterdam is klaar met de development van Adam’s Venture Episode 2: Solomon’s Secret. Dat meldt de Nederlandse uitgever Iceberg Interactive. Het packshot is ook vrijgegeven, nu is het alleen wachten totdat de game ook daadwerkelijk in de winkel verschijnt en zijn kop opsteekt op digitale distributiekanalen als Steam. In een tweetal developer blogs vertelt het team van Vertigo Games hoe de game tot stand is gekomen. Soort van… Bekijk beide na de klik. Release van de game staat op 8 april.

In dit tweede deel zijn Adam en z’n vrienden in Jeruzalem in de jaren ’20. Hoewel ze nog steeds op zoek zijn naar de Garden of Eden raken ze betrokken bij een strijd om de Schatten van Koning Salamon. Adam’s Venture is gemaakt met de Unreal Engine 3.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.