Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Panic at the Zoo van Xform
93

[Uit Nu!] Panic at the Zoo van Xform

by Eric Bartelson16 maart, 2011

We schrijven graag over Nedergames die net zijn uitgekomen, het geeft namelijk een goed beeld van de productiviteit van de Nederlandse gamesindustrie. Maar we zitten als redactie niet de hele dag op allerlei gameportals om te checken of er alweer wat nieuws is. Help ons daarom door hier te melden dat je een nieuwe game uit hebt gebracht, onder vermelding van Uit Nu!

Xform was dat ook even vergeten met Panic at the Zoo. Vandaar dat we pas een maand na release er over schrijven. Meer een Uit Al Een Tijdje in plaats van Uit Nu! Nou ja… speel ‘m onder andere hier!

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.