Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Gezocht: nieuwe indie games voor Indigo
0

[Nieuws] Gezocht: nieuwe indie games voor Indigo

by Eric Bartelson15 maart, 2011

Indigo, het podium waar nieuwe Nederlandse indie games speelbaar worden getoond, krijgt een tweede editie op 13 en 14 mei in de Dutch Game Garden in Utrecht. Voor de nieuwe aflevering is de organisatie nog druk op zoek naar nieuwe onafhankelijke games die niet eerder in Nederland te spelen waren. Het maakt niet uit of de games van professionele developers of studenten zijn, maar de organisatie bepaalt welke games uiteindelijk in één van die speciale Indigo arcadekasten belanden. Meld je game hier aan.

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.