Nieuws
Now Reading
[Video] Gatling Gears daagt je uit @#!% op te blazen
49

[Video] Gatling Gears daagt je uit @#!% op te blazen

by Eric Bartelson11 maart, 2011

Laten we eerlijk zijn. We spelen games toch vooral om lekker te knallen en dingen op te blazen? Nee? Niet? Dan is de eerste officiële trailer van Gatling Gears van Vanguard Games alleen aan mij gericht. De game debuteert op PAX East (de expo van de game cartoon Penny Arcade) nadat eerder al de pers heeft mogen proeven van de nieuwe Mistbound game.

Gatling Gears is bijna het tegenovergestelde van de eerste Mistbound game Greed Corp, die leek op een potje schaken. Nu is het de bedoeling om zoveel mogelijk @#!% op te blazen, om de trailer maar even te quoten. Alleen of met zijn tweeën neem je het in wendbare Walkers op tegen een evil corporation. Check in de trailer hieronder wat je binnenkort kan verwachten.  

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.