Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Color Pickle van Flavour
0

[Uit Nu!] Color Pickle van Flavour

by Eric Bartelson11 maart, 2011

Ok deze was al even uit, maar door de GDC drukte even van de radar verdwenen. Nu is Color Pickle van Flavour weer helemaal terug in beeld na wat potjes op Facebook. De game is bedriegelijk simpel, houdt je linkermuisknop ingedrukt en zie hoe een cirkel steeds groter wordt. Houd dat zo lang mogelijk vol terwijl je aangevallen wordt door agressieve driehoekjes. Pak af en toe een power up en voila! Vanwaar die color in Color Pickle? Het scherm en de figuren veranderen constant van kleur in een soort van lsd trip. Vanwaar de pickle in Color Pickle? Geen idee eigenlijk. Zoeken we uit.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.