Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Toriporo van Jesse Venbrux
0

[Uit Nu!] Toriporo van Jesse Venbrux

by Eric Bartelson9 maart, 2011

Jesse Venbrux is de hofleverancier van iPhone-games voor uitgever YoYo Games, jeweetwel die Game Maker games omzet naar iOS-games. Nu hij vertrokken is naar Japan, zit hij niet opeens stil. Venbrux werkt bij Q-Games, de maker van onder andere Pixel Junk Shooter op de PSN en hij studeert aan de Kyoto Seika University. Op de universiteit maakte hij Toriporo, een iPhone game met een driepotige alien die over planeten loopt. Bekijk het filmpje en download de game hier gratis.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.