Nieuws
Now Reading
[Video] RTL Nieuwe Mediatycoons bezoekt Guerrilla
0

[Video] RTL Nieuwe Mediatycoons bezoekt Guerrilla

by Matthijs Dierckx3 maart, 2011

Het door diverse grafische opleidingen gesponsorde RTL-programma Nieuwe Mediatycoons, bracht een bezoekje aan Guerrilla Games. Dat leverde een aardige blik achter de schermen op. RTL-vids zijn niet te embedden, dus hier klikken (Silverlight alert!). Tip: die oninteressante dame tussendoor is door te spoelen…

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.