Nieuws
Now Reading
[Nieuws] NOS Journaal op 3 over de IGF-kanshebbers
0

[Nieuws] NOS Journaal op 3 over de IGF-kanshebbers

by Matthijs Dierckx3 maart, 2011

Helaas, helaas, geen overwinningen. Maar we halen de voorpret er gewoon weer even bij met deze uitzending van het NOS Journaal voor mensen met een korte aandachtsspanne. Vanaf exact 7:00 begint het item over de drie Nederlandse IGF-kanshadders:

Get Microsoft SilverlightBekijk de video in andere formaten.

 

 

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.