Nieuws
Now Reading
[Nieuws] MMO Traffic benoemt een… wat?
0

[Nieuws] MMO Traffic benoemt een… wat?

by Matthijs Dierckx3 maart, 2011

MMO Traffic, onderdeel van het Haarlemse MMO Life, heeft Thomas Lee benoemt tot CRO van de Amerikaanse tak. CRO? Yep. Dat staat voor Chief Revenue Officer. MMO Life heeft een verzameling MMO-portals en de traffic-tak moet daaruit de inkomsten genereren. Lee was in een ver verleden als developer betrokken bij diverse projecten van SquareEnix en EA, waarna hij steeds meer zakelijke posities verwierf. Overigens noemt hij zich ‘The Godfather’ van zijn eigen bedrijf Game Mafia Agency.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.