Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Dit moet je zien: briljant concept en werkend prototype
3

[Nieuws] Dit moet je zien: briljant concept en werkend prototype

by Matthijs Dierckx3 maart, 2011

Soms komen er van die concepten voorbij waarvan je gewoon wéét: dit werkt. Volo Airsport is er zo een. Voor zijn afstuderen van maakte HKU-student Martijn Zandvliet een prototype van een game gebaseerd op… tja, hoe heet dat? Wingsuit flight. De trailer toont eerst een stukje real life van de meest extreme extreme sport ooit (verzekeraars gelieve even de andere kant op te kijken) en dan van de game.

Hallo, EA Sports, ActiBlizzard, UbiSoft… snel een contract naar deze jongen sturen. Overigens hebben we zelf ook even contact opgenomen met Zandvliet. Als we zijn antwoorden hebben, plaatsen we een update.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.